Apartman Girişinde Tepki Çeken Yazı!

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini sürdüren koronavirüs nedeniyle yemek, giyim ve ev tekstili gibi alışverişlerin birçoğu, internet üzerinden yapılmaya başlandı. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin yoğunlaşması nedeniyle kargoları taşıyan kuryelerin de iş yükü arttı. Alışveriş yoğunluğu nedeniyle özellikle motosikletli kuryelerin mesaileri günde 14 saate kadar çıktı. Motosikletli kuryeler hem yoğun çalışma saatleri hem de ‘müşteri şikayetleri’ nedeniyle sorun yaşarken, Adana’da kuryeleri üzen farklı bir olay yaşandı.

Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’ndeki apartmanın yöneticisi, binanın giriş kapısına ‘Köpekler ve kuryeler giremez’ yazılı kağıt yapıştırdı. Söz konusu binanın sakinlerinden birine sipariş getiren Adana Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Yalçın Parmak ise girişteki yazıyı görünce şoke oldu. Duruma çok üzülen Parmak, karşılaştığı apartman yöneticisini uyardığında ise sert tepkiyle karşılaşıp binadan kovulduğunu iddia etti.

‘ÇOK OYALANMA, ÇABUK ÇIK, ASANSÖRÜ KULLANMA’

Olayın yaşandığı gün her zamanki gibi müşteri isteği üzerine apartmana sipariş getirdiğini kaydeden Parmak, girişteki yazıyı gördüğünde neye uğradığını şaşırdığını söyledi. Elindeki siparişi geciktirip müşteriyi mağdur etmemek adına apartmana girdiğini ve asansöre yöneldiği sırada birinin kendisini uyardığını dile getiren Parmak, “Seslenen kişi apartmanın yöneticisiymiş. Bana ‘Çok oyalanma, çabuk çık, asansörü kullanma’ diye tepki gösterdi. Bunun üzerine siparişimi merdivenle çıkarak bıraktım. Apartmandan geri çıkarken tekrar karşılaştık. Söz konusu yazının yanlış olduğunu ve kaldırmalarını istedim. Tekrardan tepki gösterip binadan kovdular” dedi.

Apartman girişinde tepki çeken yazı Fark edilince hemen değiştirdiler

‘ERTESİ GÜN YAZIYI DEĞİŞTİRDİLER’

Yazıyı görünce çok şaşırdığını ve üzüldüğünü belirten Parmak, kuryeler olarak kırgın olduklarını kaydetti. Tepkisinden sonra ertesi gün yazının kaldırıldığını ve yerine ‘Bu apartmanda köpek beslemek yasaktır’ yazısının asıldığını öğrendiğini söyleyen Parmak, bu nedenle konuyla ilgili şikayetçi olmadıklarını dile getirdi. Böyle konuların kendilerini yıprattıklarını vurgulayan Parmak, “Bu bizim mesleğimiz. Apartmanlara giriş-çıkış sebebimiz mesleğimiz gereğidir. Bu tarz söylemler onurumuza dokunuyor. Bir daha yaşanmasın istiyoruz. Tepkimizi ortaya koyunca yazıyı değişti fakat önemli olan insanların zihniyetinin değişmesidir” diye konuştu.

Benzer Haberler

Ataşehir'de Zincirleme Kaza

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yan yola girmeye çalışan bir araç, zincirleme kaz...

Yapı İnşa ve Onarım Sürecinin Vazgeçilmez Makinaları

İnşaat ve onarım süreçleri sırasında, el makinaları önemli bir araçtır. Yapı inş...

Okullari İçin Ara Tatil Dönemi Yaklaşıyor

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci ...

Dansçı Kiralama Hizmetleriyle Etkileyici Etkinliklere İmza Atın

Etkinlikler, unutulmaz anılar yaratmak için harika bir fırsat sunar. Bu anılara ...

Msb Acı Haberi Duyurdu: Bir Asker şehit

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısında Piyade Uzm...

Hafta Sonu Eğlencesi Felaketle Noktalandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinden yüzmek için Kandıra'ya giden iki arkadaş, dalgala...

Cuma Namazı Kılınışı - Cuma Namazı Kaç Rekat

Cuma namazı erkeklere farz olan 4 rekat olarak haftada bir kez cuma günü cemaatl...

Adana'da Akıllara Durgunluk Veren Kaza

Adana'da gece saatlerinde otomobille üst geçide çıkıp, merdivenlerden inişte kor...

İfade Verdi, Adli Kontrolle Serbest

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, gazeteci Kutlu Adalı'nın Kıbrıs'ta öldürülme...

İBB Uyardı: "Kar Yeniden Etkili Olabilir"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının bu akşam saat 20.00'den sonra Avru...

Manisa'lı Hatice Sağlığı için Yardım İstiyor

Üniversite öğrencisi Hatice Demir (22), baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede...

Kadın Eşofman Modelleri ile Rahat ve Şık Kombinler

Günümüzde kadınlar, günlük yaşamın her alanında rahatlık ve şıklığı bir arada su...

Dünya Neden Panikte?

Önemli bir isim; siyasetçi,yazar,uluslarası iş dünyasından, Esen Ermiş Ertürk ka...

Otel Lobisinde Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde ayrı yaşadığı eşi Duygu Kadakal'ı bir otelin lobi...

Kuşadası Plajları Halka Açılıyor ve Ücretsiz Olacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Milli Emlak Müdürlüğü ile imzalanan tarihi...
Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri