Evlenmek Için Iki Yıl Beklemeliyiz!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Fanlarım ele verdi

Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Survivor’da tanışıp Türkiye’ye döndükten sonra aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile ilişkisi hakkında konuşan Yağcı, “Nisa evleneceğim insan ama bunun için 2 yıl beklememiz gerekiyor” dedi.

Abone Olgoogle-news

Oyuncu, yıllar önce eski sevgilisi için yaptırdığı dövmesini Bölükbaşı’nın, fanları yüzünden fark ettiğini söyledi: “Nisa o dövmeyi fanlar sayesinde fark etti. O da haklı olarak silmemi istiyor. Dövmecim yurtdışında, gelince sildireceğim.”

Boşa yaşıyoruz

İrem Sak önceki gün Akaretler’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu “Bu pandemi yüzünden boş yaşıyoruz. Artık çok sıkıldım, her şeyi özledim. Umarım en yakın zamanda bu virüsten kurtuluruz” dedi.

Tribünden destekledi

Eda Ece’den milli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’e tam destek. Ünlü oyuncu önceki gün Milli Erkek Basketbol Takımı’nın eleme grubunda Hırvatistan ile olan maçını tribünde izledi.

Bir an olsun yerinde oturmayan Ece, Tuncer için tezahüratlar yaptı. 2022 EuroBasket biletini alan A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Hırvatistan’ı 84-78 mağlup etti.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri