Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Bursa’da sahne alan bir arkadaşını izlemek üzere kente gitti. Etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, yıllardır süren nafaka yükümlülüğü hakkında içten açıklamalarda bulundu.
Yıllara yayılan bu sürecin zaman zaman zorluklar barındırdığını itiraf eden Erbil, aynı zamanda eski eşlerine duyduğu saygıyı da dile getirdi.
“Belki de 29 yıldır nafaka ödeyen dünyadaki tek adam ben olabilirim,” diyerek duruma esprili bir yaklaşım sergileyen Erbil, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Üç çocuğumun annelerine her zaman teşekkür ettim, yine ediyorum. Çünkü onlar çok değerli evlatlar yetiştirdi.”
Bu sözleriyle hem hayatındaki kadınlara duyduğu takdiri ifade eden hem de aile kavramına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Erbil, çocuklarının gelişiminde annelerinin katkısının büyük olduğunu vurguladı.
Özellikle özel hayatındaki geçmiş deneyimlerini açık yüreklilikle paylaşmasıyla tanınan Mehmet Ali Erbil, yaptığı bu açıklamayla magazin gündeminde dikkat çekti. Nafaka konusunu yalnızca mali bir yükümlülük değil, aynı zamanda bir aile sorumluluğu ve saygı çerçevesinde değerlendirdiğini belirten Erbil’in ifadeleri, birçok kesimden olumlu yorum aldı.