Gençlik Kolları Başkanı Olay Video Hakkında Konuştu

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Avcılar’daki metrobüs kazasının ardından AK Parti gençlik kolları üyesi bir gencin çektiği video hakkında konuştu. Genç kızın 117 yaralının olduğu kaza için “Binlerce yaralı var, sayısı belli olmayacak kadar da ölü” sözleri sorulan İnan, “Videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.” dedi.

Önceki gün Avcılar’da yaşanan metrobüs kazasında 117 vatandaşımız yaralandı. Kaza sonrası olay yerine giden AK Parti gençlik kollarından bir üye ise video çekerek son durum hakkında bilgi verdi. Ancak şahsın videoda “AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz” sözleri büyük tepki çekti.

TEPKİ YAĞDI

Önce İYİ Parti lideri “Görüntüleri izlerken kalbim yarıldı” diyerek videoya tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları da videodaki ifadeleri eleştirirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hedefinde de aynı görüntüler vardı.

“LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI”

Tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Pazar Siyaseti programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da bu konuya açıklık getirdi. Fırsatçılık yapıldığını söyleyen İnan, “AK Parti Gençlik Kolları adına geçmiş olsun diliyorum. Otobüs kazaları, metrobüs kazaları, mağdur olan vatandaşlar artık İstanbul rutini oldu. Bu kaza Avcılar’da olduğu zaman tüm Türkiye’de olduğu gibi, Avcılar Gençlik Kollarımız olay yerine intikal ediyor. Buradaki kardeşimiz 18 yaşındaki kardeşimiz Sude isminde. Viral bir video çekiyor. İşin esasını konuşmak yerine, burada İBB, 18 yaşındaki kardeşimizi günah keçisi ilan etti. En kısa zamanda ekip arkadaşlarımız gitti. Belediye Başkanı neredeydi? Zannediyorum ki öngörüm, her felakette olduğu gibi tatildeydi. 1 gün sonra geldi. Bu videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.” dedi.

“ARKADAŞIMIZ SÜRÇÜ LİSAN ETMİŞTİR”

İnan açıklamalarına şöyle devam etti: “Oradaki arkadaşımız sürçü lisan etmiştir, hatalı bir kelime kullanmıştır, sosyal medyasından silmiştir. Kurumsal hesabımızdan da biz bunu silmişizdir. Elbette bundan sonra daha kontrollü olacağız.”

Benzer Haberler

İstanbul Beyoğlu'nda 35 Yıl Sonra Gelen Seçim Zaferi

İstanbul'da, Cumhuriyet Halk Partisi hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda hem ...

4 Belediye Başkanı Daha AK Parti'ye Geçiyor

Özlem Çerçioğlu’nun AK Parti’ye Katılması Siyasi Dalgalar Yarattı 31 Mart 2024 ...

Hüseyin Baş'dan Kılıçdaroğlu'na: "Boşuna beklemeyin"

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğl...

Yıldırım Akbulut’a Veda! Erdoğan Da Katıldı

Dün hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için önce TBMM'de tör...

Sultan Abdülhamid'in Torunu için Dışişleri Devreye Girdi

Dışişleri, Sultan Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Emel Adra’nın koronavirüs tedavi...

Özgür Özel'den Bakanlara "Sokaklar Bizimdir" Yanıtı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğl...

Meclis'ten Ralph Uyarıları

Kozmetik sektörü için kullanılan denek hayvanı Ralph’in yaşadığı işkenceleri kon...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sürpriz Ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde...

İçişleri'nden Kısıtlama Açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklamasında, 29 Mart-5 Nisan tarihler...

Şaşırtmalı Denetim Dönemi Başlıyor

Sağlık Bakanlığı verilerine göre nüfusa oranla koronavirüs vaka sayısında üç haf...

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Cevap

İstanbul'da kar esaretinin olduğu günlerde Cenevre'de kar tatilinde bulunan İBB ...

Şevki Yılmaz Hükümete: "Annelere Maaş Verin"

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz hükümete ekonomik sıkıntılardan kurtulmak liste çı...

Yılların Mahmutbey Camine Yeni Planlama

Hiç çivi kullanılmadan 1366 yılında Candaroğulları Beyliği tarafından yapılan ve...

Yakalanınca Tehditler Savurdu: Aşkım Van Milletvekilini Ara

Antalya'da önünde yürüyen 12 ile 14 yaşları arasında 3 kıza, sözlü tacizde bulun...

Özel ve Kılıçdaroğlu Telefonda Görüştü

Özgür Özel’den Kurultay Krizi Sonrası Sert Mesajlar: Sandık Ve Kurultay Vurgusu ...
Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri