Sevgili ve Eski Eşe Şiddet Olayları Durmuyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

BURSA Osmangazi’de birlikte yaşayan Songül Ü. (33) ile Şenol Y. arasında, dün 03.30 sıralarında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyürken, Şenol Ş. sevgilisi Songül Ü.’yü dövmeye başladı. Şiddet gören kadın bunun üzerine evi terk etmek istedi ancak Şenol Ş., pompalı tüfekle Songül Ü.’ye doğru 2 el ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar Songül Ü.’nün bacaklarına isabet etti. Acı içinde yere yığılan Songül Ü. yardım çağrısında bulunurken, Şenol T. ise olay yerinden kaçtı.

KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ

Silah sesi ve ardından genç kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları, kadının yardımına koşarken sağlık ve polis ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Songül Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. (İsmail Hakkı SEYMEN / DHA)

Türkiye’nin kanayan yarası kadına şiddet olayları bitmek bilmiyor: Sevgiliye kurşun, eski eşe bıçak

ESKİ EŞE BIÇAK

ANKARA Sincan’da oturan Necati Özdemir, önceki gün 3 yıl önce boşandığı 3 çocuğunun annesi Gülizar Ö. ile konuşmak istedi. Özdemir, eski eşinin evinin bulunduğu sokakta beklemeye başladı. O sırada markete gitmek için dışarı çıkan Gülizar Ö. ile konuşmak istedi. Necati Özdemir, Gülizar Ö. konuşmak istemeyince önce tokat attı, sonra 12 yerinden bıçakladı. Gülizar Ö. hastaneye kaldırıldı.   Olay yerinde polis ekibinin gözaltına aldığı Necati Özdemir ise eski eşinin çocuklarını göstermediği, kendisiyle konuşmadığı için saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia etti. Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri