Gençlik Kolları Başkanı Olay Video Hakkında Konuştu

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Avcılar’daki metrobüs kazasının ardından AK Parti gençlik kolları üyesi bir gencin çektiği video hakkında konuştu. Genç kızın 117 yaralının olduğu kaza için “Binlerce yaralı var, sayısı belli olmayacak kadar da ölü” sözleri sorulan İnan, “Videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.” dedi.

Önceki gün Avcılar’da yaşanan metrobüs kazasında 117 vatandaşımız yaralandı. Kaza sonrası olay yerine giden AK Parti gençlik kollarından bir üye ise video çekerek son durum hakkında bilgi verdi. Ancak şahsın videoda “AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz” sözleri büyük tepki çekti.

TEPKİ YAĞDI

Önce İYİ Parti lideri “Görüntüleri izlerken kalbim yarıldı” diyerek videoya tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları da videodaki ifadeleri eleştirirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hedefinde de aynı görüntüler vardı.

“LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI”

Tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Pazar Siyaseti programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da bu konuya açıklık getirdi. Fırsatçılık yapıldığını söyleyen İnan, “AK Parti Gençlik Kolları adına geçmiş olsun diliyorum. Otobüs kazaları, metrobüs kazaları, mağdur olan vatandaşlar artık İstanbul rutini oldu. Bu kaza Avcılar’da olduğu zaman tüm Türkiye’de olduğu gibi, Avcılar Gençlik Kollarımız olay yerine intikal ediyor. Buradaki kardeşimiz 18 yaşındaki kardeşimiz Sude isminde. Viral bir video çekiyor. İşin esasını konuşmak yerine, burada İBB, 18 yaşındaki kardeşimizi günah keçisi ilan etti. En kısa zamanda ekip arkadaşlarımız gitti. Belediye Başkanı neredeydi? Zannediyorum ki öngörüm, her felakette olduğu gibi tatildeydi. 1 gün sonra geldi. Bu videoyu savunmuyorum ama bu video kullanılarak fırsatçılık yapılıyor, linç kampanyası başlatıldı.” dedi.

“ARKADAŞIMIZ SÜRÇÜ LİSAN ETMİŞTİR”

İnan açıklamalarına şöyle devam etti: “Oradaki arkadaşımız sürçü lisan etmiştir, hatalı bir kelime kullanmıştır, sosyal medyasından silmiştir. Kurumsal hesabımızdan da biz bunu silmişizdir. Elbette bundan sonra daha kontrollü olacağız.”

Benzer Haberler

Şaşırtmalı Denetim Dönemi Başlıyor

Sağlık Bakanlığı verilerine göre nüfusa oranla koronavirüs vaka sayısında üç haf...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ab Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı....

Vahdettin Köşkü'ne Katar'dan Konuk

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al...

Kolombiya Cumhurbaşkanı Marquez'den Atatürk'e Övgü Dolu Sözler

Kolombiya Cumhurbaşkanı Ivan Duque Marquez, Türkiye'ye gerçekleştirdiği resmi zi...

Bu Seçim O Seçim!

HDP'nin de yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı aday çıkarmayacağını CHP Gen...

Bahçeli'nin Yüzündeki Morlukların Nedeni Belli Oldu

Yerel seçimler için oyunu Ankara'da kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Ba...

Yakalanınca Tehditler Savurdu: Aşkım Van Milletvekilini Ara

Antalya'da önünde yürüyen 12 ile 14 yaşları arasında 3 kıza, sözlü tacizde bulun...

Yıldırım Akbulut’a Veda! Erdoğan Da Katıldı

Dün hayatını kaybeden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için önce TBMM'de tör...

Ankara Valiliği Yeni Mesai Saatlerini Açıkladı

Ankara Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatlerini 10.00-13.00 ile...

Yiğit Bulut'tan Döviz Kuru Açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut "Yerli ve milli ekonomi modeline doğru ad...

Bahçeli'den Danıştay'ın 'Öğrenci Andı' Kararına Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Danıştayın "Öğrenci Andı" kararına tepki göste...

İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden Çarpıcı Açıklamalar!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, CNN TÜRK canlı yayınında di...

Balyozda Kumpas Davasında Flaş Gelişme

Beraat kararıyla sonuçlanan "Balyoz Planı" davasında bazı sanıklara kumpas kurul...

Kabineye Giren 3 Yeni İsim Göreve Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı V...

Trump Destekçilerini Sokağa Davet Etti

ABD eski Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Salı gü...
Doğal Kilo Verme
Sevgili Çift Kombinleri
Moda Kıyafet Modelleri
Tesettür Abiyeler
İğne Oyası Modelleri